Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kanat kuruluşsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile balaban binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların cepheı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page